Info plus Lentemode uitstap samen met VeBeS West-Vlaanderen.

Vrijdagmorgen 23 februari , half acht reeds buiten de deur!

Donker, koud en mezelf afvragend waar ik nu weer aan begonnen was! Gelukkig, wies, mijn begeleidster had me snel gevonden en de trein uit Antwerpen reed op tijd! Onze aankomst in Brugge was zoals voorzien en we konden ons zonder problemen aansluiten bij de andere deelnemers. Bekende gezichten en stemmen van reisgenoten maakten het al direct plezant.

Crista bracht ons probleemloos naar A-mode, waar we erg vriendelijk werden ontvangen en al meteen een zitje en drankje kregen. Vervolgens hebben twee jonge dames, Laura en Julie, ons de wonderlijke wereld van de nieuwe mode trends, stoffen en kleuren toegelicht. Elk kledingstuk waarover uitleg kwam, werd doorgegeven. Zo konden mensen die kledij niet kunnen zien, ook voelen, ervaren. Zeer aangenaam!

Op de middag kregen we een erg vers en lekker broodje met koffie. Terug op krachten waren wij in form on de winkel te gaan verkennen. De Collectie was mooi en geschikt voor iedere leeftijd. Laura, Julie en hun collega's stonden paraat om voor ons spulletjes uit te halen, advies te geven, hulp te bieden waar gewenst. Vermits het momenteel nog erg koud is, vonden ik en mijn begeleidster ook in de winter solden nog onze gading voor een prikje! Wat altijd mooi meegenomen is. Vele anderen gingen voor trendy spullen, lente- en zomergerichte kledij.

Het winkelbezoek met de toelichting was een mooie ervaring, iedereen heeft er uit bijgeleerd en van genoten. We zijn dankbaar voor de tijd die de personeelsleden voor ons maakten.

Tezamen weer naar de bus, waar we in Brugge hebben afscheid genomen om vervolgens nog een hele mooie wandeling te maken door deze prachtige stad!

Blij te hebben deelgenomen en hopelijk tot een volgende keer.

Met dank en een vriendelijke groet,

Dorothy De Bakker VeBeS-Antwerpen