Jekali Zomer!

Zoals jullie intussen waarschijnlijk al hebben opgevangen gaat het ZomerKamp van Jekali dit jaar helaas niet door. Dat hebben we met veel pijn in het hart moeten beslissen omdat er te weinig inschrijvingen waren. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat we niets gaan doen in juli, hieronder lees je welke topactiviteiten we hebben voorzien om er toch nog een fantastische Jekali-zomer van te maken!

Dinsdag 24 juli:

Eens kijken wat er zoal te doen is in de Kempen! We brengen alvast een bezoek aan Hidrodoe en laten ons daar edutainen door de wondere wereld van het water. Een echte kampdag voor iedereen tussen 13 en 18 jaar oud.

Zaterdag 28 juli:

Dit wordt iets speciaals… Vandaag is iedereen welkom op onze heuse Jekali-Dag 2018! Een groot stadsspel in Gent brengt jullie naar een geheime locatie voor een heus Jekali-feest. Er is dit jaar dan misschien geen kamp maar dat wil niet zeggen dat we geen bonte avond kunnen organiseren. We halen iedereen erbij die ooit iets met Jekali te maken heeft gehad, je mag zelfs je ouders en broers en zussen meebrengen. Samen maken we er een onvergetelijk feest van! Via deze link kan je ons al even laten weten of je interesse hebt in de Jekali-Dag op 28 juli: https://goo.gl/forms/sZBlvgqWw3dlFm473

Dinsdag 31 juli:

Ook deze keer mag de traditionele wauw-activiteit niet ontbreken. Wat denken jullie van een dagje Walibi in Waver? Ons eens goed door elkaar laten schudden in knotsgekke attracties en samen gillen op de hoogste achtbaan! Dat doen we natuurlijk enkel met de jeugd (13-18 jaar), die grijze oud-leden laten we vandaag lekker thuis. Je ziet, zelfs zonder kamp maken we er een superzomer van! Schrijf deze data alvast in je agenda, op 1 juni krijg je van ons een gedetailleerde uitnodiging met prijzen, praktische informatie en de link om je in te schrijven. Op alle activiteiten zijn ook nieuwe leden welkom, nodig dus alvast je vrienden en buren uit om mee te gaan! 

Veel groetjes en tot snel! Team Jekali

 

Delen op Google+