Voetbalclub Royal Antwerp FC tegen KV Mechelen in het weekend van 30 november 2019

Voetbalclub Royal Antwerp FC organiseert in samenwerking met de G-Fans en INTER een blindentribune voor blinden en slechtzienden bij de wedstrijd tegen KV Mechelen in het weekend van 30 november 2019 (exacte speelmoment later te bevestigen).

Via een hoofdtelefoon krijg je deskundige en kleurrijke commentaar van Inter-voetbalcommentatoren. Zij becommentariëren de wedstrijd integraal en geven veel details mee: posities op het veld, uitleg over een actie, de emoties in het stadion, reacties van spelers, de locatie van een vrije trap, … Op die manier geniet je als blinde en slechtziende supporter in het stadion volop van de match en kan je meeleven met wat er zich op het veld afspeelt.
Dit aanbod bestaat reeds bij thuiswedstrijden van de Rode Duivels en bij Club Brugge, KAA Gent, RSC Anderlecht en KRC Genk maar nu dus ook bij Royal Antwerp FC !
De club voorziet 20 tickets in tribune 1 voor blinden en slechtzienden en 20 voor een eventuele begeleider.
Hoe reserveer je een plaats?
• Een ticket kost 5 euro voor de persoon met visuele beperking. Er kan telkens één begeleider gratis mee. We bevestigen zo snel als mogelijk na de bekendmaking het exacte moment van de wedstrijd dat weekend.
• Je kan een ticket reserveren bij de supportersclub voor personen met een beperking: de Antwerp-G-fans. Je stuurt dan een mail naar antwerpgfans@gmail.com met je naam, mailadres en of er een begeleidersticket moet voorzien worden. Je bezorgt daarbij ook een bewijsdocument van je visuele handicap (scan of foto van een officieel attest, kortingkaart openbaar vervoer of dergelijke). Je krijgt van hen dan alle verdere informatie.