Jouw mening doet ertoe! Wat denk jij over ICT-mobiliteitshulpmiddelen?

We hebben het vaak over een ‘GPS voor blinden en slechtzienden’. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Bieden alle GPS producten wel de functies die jij ervan verwacht? Helpen ze jou als gebruiker ook écht? Voor een bevraging zijn wij op zoek naar blinde en ernstig slechtziende personen die mobiel zijn, regelmatig de straat op gaan in een gekende of ongekende omgeving én die een (of meer) ICT-mobiliteitshulpmiddel(en) gebruiken. Het doel van deze bevraging is het productaanbod in kaart te brengen om hiermee de ruime doelgroep beter te kunnen informeren en de basis te leggen voor een grondige test.

Gebruik jij naast een witte stok en/of een blindengeleidehond ook een aangepaste gps, een app voor openbaar vervoer, een gps-oriëntatie-app, een gps-navigatie-app, .... of in de volksmond ‘een gps-app’? Dan zijn wij naar jou op zoek!

We organiseren twee infonamiddagen rond dit thema. De eerste gaat door in het VlaamsoogpuntHasseltop dinsdag2 april2019 en de volgende in het VlaamsoogpuntGentop woensdag3 april2019 telkens van 13u tot 16u.

De infonamiddag bestaat uit twee delen:
Enerzijds bieden we jou een uitgebreid zicht op het productaanbod: wat is er zoal beschikbaar aan apps die voor onze doelgroep bedacht zijn en apps die niet speciaal gemaakt zijn voor de doelgroep, maar toch erg nuttig. En wie weet, ontdek je wel een nieuwe app?
Anderzijds willen wij van jou als gebruiker graag weten welke producten jou daadwerkelijk helpen om je zelfstandig te verplaatsen en je doel te bereiken. En wie weet, ontdekken wij dankzij jou nog apps die we niet kenden en waar we weer anderen kunnen mee helpen?

Wens je met ons mee te denken en jouw kennis met ons te delen? Mail dan naar verlinden.rien@lichtenliefde.be. Je ontvangt dan een vragenlijst die we graag ingevuld terugkrijgen. Hier kan je ook opgeven aan welke de van de twee infonamiddagen je wil deelnemen.
Aarzel niet om deze vragenlijst op te vragen en in te vullen als je niet naar een infonamiddag kan komen. Je krijgt dan van ons een verslagje toegestuurd van de infodagen.