zaterdag 25 mei 2019 TAdemTOcht

Lions Club Antwerpen Ter Beke zet zich van bij hun oprichting actief in voor anderen onder het internationaal motto “We Serve”.

De aanzet voor ons event is de strijd tegen slechtziendheid dat door Lions Internationaal onder het programma “Sight First” van in het begin één van hun belangrijkste sociale doelstellingen is.
Op zaterdag 25 mei 2019 wordt er een TAndemTOcht georganiseerd voor personen met een visuele beperking. Lions Club Antwerpen Ter Beke heeft hiervoor een samenwerking opgezet met de Schorretrappers en het provinciaal domein ‘De Schorre”. Neem deel aan onze eerste TA.TO.!
Deze tandemtocht gaat onder begeleiding van start in de Schorre te Boom en voert ons van daaruit via een veilige fietsroute van zo’n 20 km naar de velodroom van Wilrijk (Moerelei) om terug aan het vertrekpunt in de Schorre te belanden voor een gezellige afterparty.

De kandidaten of vrijwilligers die aan het event wensen deel te nemen worden verwacht op 25 mei 2019 in het “provinciaal domein De Schorre” te boom om 11.00 uur.

Voor inschrijving en meer info kan je terecht bij Paul Vermeiren, paul.vermeiren1@telenet.be