Philippe Geubels zoekt 50 mensen die blind of slechtziend zijn.

Panenka, het productiehuis van Tom Lenaerts en Bart Canaerts, is bezig met een nieuw televisieprogramma voor één. Het is een programma met Philippe Geubels over taboes. Blind of slechtziend is één van de onderwerpen.

In het voorjaar werd er een week gefilmd met een aantal blinden en slechtzienden. Nu is men op zoek naar 50 mensen met een visuele handicap die, in het kader van dit programma, interesse hebben om gratis een comedyshow van Philippe Geubels bij te wonen. Die avond zal eerst een deel van de reportage te zien zijn die Philippe afgelopen zomer maakte van zijn vijfdaagse met een aantal blinde en slechtziende reisgenoten. Daarna volgt zijn comedyshow over het thema van blind en slechtziend zijn. Er wordt audiodescriptie voorzien voor 50 mensen. Tijdens de show wordt ook gefilmd en die beelden worden later verwerkt in de montage voor het tv-programma.

Deze comedyshow heeft plaats in het NT-Gent (Sint-Baafsplein 17), op donderdag 14 december om 21 uur. Er kan plaats voorzien worden voor maximum 1 begeleider per blinde of slechtziende. Als er mensen zijn die hun geleidehond willen meebrengen, mogen ze dat op voorhand laten weten. Men vraagt aan alle deelnemers om zelf ter plaatse te geraken om 19.30 uur en raadt aan om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen en op tijd te vertrekken. Voor hen die toch met de auto willen komen of carpoolen: Gent is een uitdaging om te parkeren, zelfs met 3 parkings in de korte nabijheid (Vrijdagsmarkt, Reep en Sint-Michiels). Bovendien is het dan ook kerstmarkt op het plein voor het NT-Gent. Een gewaarschuwd man/vrouw, is er twee waard!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij:
Jan Daneels | Redactie
jan.daneels@panenka.tv
+32 3 237 70 65
+32 494 12 39 81

https://www.panenka.tv/

Delen op Google+