De Warmste Week

VeBeS doet mee aan de Warmste Week van Studio Brussel, al voor de twaalfde keer op een rij traditioneel dé week voor Kerstmis waarin iedereen zorgt voor iedereen. De twaalfde editie van Music For Life zal plaatsvinden op een nieuwe locatie nl. in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Tijdens de week van 18 tot en met 24 december praten verschillende presentatoren van Studio Brussel de non-stop uitzending aan elkaar. Tijdens hun uitzending zetten zij verschillende goede doelen in de spotlight, ontvangen tal van bekende muziekgroepen die ten voordele van een goed doel optreden en laten bezoekers aan het woord die staan te popelen om de opbrengst van hun actie te verklappen.

Hoe kun je ons steunen tijdens de Warmste Week?

  • We zouden het leuk vinden als je zelf een actie op poten zet om VeBeS te ondersteunen tijdens de Warmste Week! Registreer je actie via de website van De Warmste week. Gelieve ons ook van je actie op de hoogte te brengen.
  • Wil je graag een liedje horen op Studio Brussel, dan kun je dit aanvragen. Het bedrag dat je geeft en aan welk doel, kun je zelf kiezen. Wij zouden het dan natuurlijk op prijs stellen als je dan aan VeBeS denkt.
  • Heb je nog schoolgaande kinderen? Dan kun je ons steunen via een Ketnet-Koekenbak. Ketnet doet opnieuw mee met Ketnet Koekenbak. Kinderen kunnen hun juf of meester overtuigen om een Ketnet Koekenbak te organiseren met hun klas. 
  • Ben je sportief? Dan is de Warmathon misschien iets voor jou. Ook dit jaar kan iedereen warm lopen voor een goed doel. De Warmathon vindt opnieuw plaats in de vijf provinciehoofdsteden en de hoofdstad Brussel.
  • Koop jouw Vlammetje en steun de meer dan 1000 vzw's tijdens De Warmste Week. Het vlammetje kost 2 euro en kan je online bestellen vanaf woensdag 30 november via de site van De Warmste Week of in de verschillende verkooppunten vanaf zaterdag 10 december.

Meer info op de website van De Warmste Week.

Delen op Google+