Blind(sports)date Brugge - 4 maart 2020- sportdag voor personen met een visuele beperking

Wanneer? Woensdag 4 maart 2019 Van 13u30—17u00 Waar? Sport Vlaanderen Brugge Voor wie? Blinden en slechtzienden vanaf 6 jaar € 5 Beste sportieveling Op woensdag 4 maart verwelkomen we jou graag op de Blind(sports)date Brugge! Parantee-Psylos, Sportdienst Brugge, Spermalie, ViGe Noordzee en Sport Vlaanderen organiseren deze dag om op een leuke manier van verschillende sporten te proeven! De Blind(sports)date is een sportieve namiddag voor jong en oud met een visuele beperking waar lesgevers van verschillende clubs een initiatie voorzien.

Beste sportieveling

Op woensdag 4 maart verwelkomen we jou graag op de Blind(sports)date Brugge! Parantee-Psylos, Sportdienst Brugge, Spermalie, ViGe Noordzee en Sport Vlaanderen organiseren deze dag om op een leuke manier van verschillende sporten te proeven! De Blind(sports)date is een sportieve namiddag voor jong en oud met een visuele beperking waar lesgevers van verschillende clubs een initiatie voorzien.

 

Weet je nog niet welke sport je graag doet? Wil je op één namiddag eens van verschillende sporten proeven? Open dan de bijlage of kijk op onze website voor meer info!

 Het evenement gaat door in de sporthal Sport Vlaanderen Brugge van 13u – 17u. Kan je niet de hele namiddag aanwezig zijn? Geen probleem! Je kan elk moment aansluiten en vertrekken. We hopen dat je erbij kan zijn, misschien wel samen met je vriend of vriendin, broer of zus.