Op zoek naar 25 blinde personen met lichtperceptie en 25 blinde personen zonder lichtperceptie

Beste,

Ik ben Carolien Daems en ik zit in mijn laatste jaar Bachelor Optiek en Optometrie op de hogeschool Odisee in Brussel. Dit jaar schrijf ik mijn bachelor proef met als onderwerp het waak-slaapritme bij blinden met en zonder lichtperceptie. Meer in detail ga ik het hebben over de tips die men kan gebruiken om een betere nachtrust te creëren. Wat ik wil bereiken met mijn praktijkgedeelte is om het waak-slaapritme te vergelijken tussen deze van blinden met en zonder lichtperceptie. De manier waarop ik dit wil doen is aan de hand van een slaap app, Sleep Better. De proefpersonen moeten deze app een week lang gebruiken. In de tweede week zullen ze de tips die ik hen geef toepassen doorheen de dagen. In de derde week moeten ze opnieuw de slaap app gebruiken. De app werkt op een IPhone en een Android GSM en is toegankelijk voor blinden.
Om meer in detail te gaan ben ik op zoek naar minstens 25 blinden met lichtperceptie en 25 blinden zonder lichtperceptie. Deze personen moeten een leeftijd hebben tussen 20 en 40 jaar oud.

Als u interesse heeft, meer info wilt en u wilt deelnemen aan het onderzoek, kunt u mij contacteren op het e-mail adres carolien.daems@hotmail.com

Alvast bedankt!
Carolien Daems

Delen op Google+