Geen zomer zonder AD op vrt ! Heruitzending Professor T 1 en 2

Het AD team van vrt werkt aan nieuwe series voor het najaar, maar misschien kijk je in afwachting graag nog eens naar de excentrieke Professor Jasper Teerlinck?

De briljante criminoloog die de Antwerpse federale politie helpt bij de oplossing van vele moordzaken. Zijn ex-studente Annelies Donckers en zijn ex-geliefde Commissaris Christina Flament nodigen hem daartoe uit, telkens als ze vastzitten met het onderzoek. We leren waar zijn eigenaardige trekjes vandaan komen, omdat zijn privéleven langzaam wordt geopenbaard doorheen de twee reeksen. De uitzonderlijke vertolking van Koen De Bouw als de professor zal je niet onberoerd laten. Spanning, drama en humor op de tonen van Italiaanse muziek om je zomeravonden op te fleuren, in aanloop naar het nieuwe seizoen dat dit najaar is te zien.

Waar en wanneer?
Vanaf 16 juli van maandag tot donderdag op één na het late journaal met audiodescriptie via de taalkeuze. Maar met open audiodescriptie op het derde kanaal (van Ketnet) al om 21 uur, net na het journaal met Vlaamse gebarentaal.
Op de website van één krijg je de beschrijving van personages en locaties in de audiogids. Op VRT NU kan je kijken als een later tijdstip jou beter uitkomt. Of via NetGemist voor de digitale kijkers.

Delen op Google+