14-18, de spektakelmusical van Studio 100 met AD

Goed nieuws! In ons jubileumjaar gaan we naar de spektakelmusical 14-18 met AD wat mooi aansluit bij het ontstaan van onze vereniging. Door deze verschrikkelijke oorlog zijn door het gebruik van mosterdgas veel mensen blind geworden. Om hun de nodige hulp te bieden werd de 'Blindenbond' opgericht, wat jullie nu kennen onder de naam VeBeS.

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel. Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht hen toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten. Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

Het is een aangrijpend verhaal dat je recht in het hart raakt. Een verhaal over kameraden, liefde en menselijke kracht midden in de gruwel van een oorlog.

De musical wordt een buitengewone theaterervaring die zowel emotioneel aangrijpend als op vlak van audiodescriptie verbluffend zal zijn en je nog lang zal bijblijven. Door onze mooie samenwerking met Studio 100 kun je met je hele gezin genieten van dit spektakel en dit aan voordelige voorwaarden die we met Studio 100 hebben onderhandeld! We proberen ons aan de richtlijn van 5 tickets per VeBeS lid te houden zodat je met familie en vrienden kunt komen. Dit kon enkel en alleen dankzij jullie massale opkomst bij de vorige musicals met AD.

Speciaal voor ons bieden ze de musical op zondag 6 oktober om 15 uur aan met audiodescriptie. Ze voorzien onze tribune van hoofdtelefoons wat voor iedereen zo is in het publiek, dus ook voor de andere bezoekers. De live audiodescriptie ontvang je door dezelfde hoofdtelefoon. En deze is natuurlijk enkel voor onze deelnemers, inclusief begeleiders. Onze groep mag vroeger binnen om rustig plaats te nemen. Daarna krijg je via de AD een sfeervolle inleiding op het spektakel dat je te wachten staat. Wat hebben we nog voor jullie kunnen onderhandelen? Een aanzienlijke korting op de ticketprijs. Als je wil weten hoe het verhaal verder afloopt, bestel dan je tickets bij VeBeS. We verwachten je in de inkomhal ten laatste om 13.45 uur. Aangezien onze groep iets vroeger binnen mag, vragen we je om hiermee zeker rekening te houden.

We raden je aan om zoveel als mogelijk met de wagen te komen tot in Puurs. Er is een parking alsook een KISS en RIDE-strook.

Inschrijven voor de musical doe je voor 15 juli bij Lesley De Ceulaer op 0486 84 48 87 of via mail op lesdeceulaer@gmail.com.

 • Ticket luxeplaatsen
  Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 88,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 110,00 euro.
  Begeleiders door ons aangesproken, betalen 66,00 euro.
 • Tickets categorie 1
  Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 68,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 85,00 euro.
  Begeleiders door ons aangesproken, betalen 51,00 euro.
 • Tickets categorie 2
  Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 58,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 72,50 euro.
  Begeleiders door ons aangesproken, betalen 43,50 euro.
 • Tickets categorie 3
  Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 48,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 60,00 euro.
  Begeleiders door ons aangesproken, betalen 36,00 euro.

Luxeplaatsen zijn inclusief drankje en programmaboekje.
Rolstoelplaatsen zijn beperkt en kosten 68 euro per rolstoelplaats.

Plaats: Montea-site, Schoonmansveld 18, Puurs-Sint-Amands.

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘241006’.

 

Bron foto: website studio 100