Alpenkamp

Evolène, woensdag 11 juli 2018

Alpenkamp in Evolène, 11 tot 21 juli

Opgelet: het Alpenkamp heeft een gewijzigde periode! De bestemming is gebleven. We gaan van 11 tot 21 juli naar het mooie Evolène in Zwitserland.

Negen dagen wandelen, elf dagen samenzijn: dat is wat we gaan doen. Elke dag zorgen onze gidsen voor drie mooie wandelingen door de Zwitserse bergen, met een variërend zwaarteniveau dat bepaald wordt door het hoogteverschil en vooral het tempo. Naargelang je conditie kies je elke dag je tocht.

We vertrekken ’s morgens rond negen uur. ’s Middags genieten we van onze picknick op een mooi plekje tussen de alpenbloemen of aan een beekje. Rond 17 uur komen we terug aan in het heem. ’s Avonds zijn er ook activiteiten, zoals volksdans of een quiz. Of je kunt rustig bijpraten bij een glaasje.

Van de deelnemers verwachten we voldoende conditie om de tochten aan te kunnen. Bergschoenen zijn nodig om mee op tocht te gaan. Daarnaast moet je voldoende zelfredzaam zijn om in het heem te functioneren en eventueel mee te helpen met huishoudelijke taken.

Prijs voor begeleiders: 495 euro. Studenten-begeleiders zonder eigen inkomen krijgen 100 euro korting. Blinden en slechtzienden die lid zijn van VeBeS, betalen 695 euro; voor niet-leden komt daar 60 euro bij.

Zin om deze actieve wandelvakantie mee te doen? Contacteer ons snel via e-mail (alpenkamp@vebes.be) of telefonisch: Doreth Swinnen, 016 50 08 26, Dieter Dhanyns, 0472 10 45 07 of Robby Swerten, 0494 35 65 22. De inschrijvingen beginnen nu! Je kunt ook een uitgebreide folder aanvragen.

VeBeS Vakanties