Zeevakantie i.s.m. 'Samana'

Oostende, vrijdag 22 juni 2018

Zeevakantie in Oostende, 22 tot 29 juni

Onze jaarlijkse zorgvakantie in Vayamundo - De Kinkhoorn is altijd snel volgeboekt. Wil je nog inschrijven, stort dan vlug het voorschot van 50 euro. De inschrijvingen lopen tot uiterlijk einde maart, maar stoppen zodra alles volzet is!
VeBeS organiseert deze deugddoende en zeer toegankelijke vakantie in samenwerking met CM - Blijven Reizen (Samana). Het strand ligt voor de deur, ook de tramhalte is vlakbij, je kunt op het Duinenpad of naar het vliegveld wandelen, er worden verzorgde uitstappen en animatie aangeboden en je kunt volop genieten van de sfeer in de gezellige cafetaria. Er staan ook weer vier tandems en twee gewone fietsen ter beschikking. Genieten staat steeds centraal!

De prijzen werden door Samana vastgelegd. Het zijn richtprijzen, die nog een klein beetje zouden kunnen veranderen. Zowel groeps- als privébegeleiding zijn verder gratis, dat geldt ook voor de koppels. Voor uitstappen die De Kinkhoorn organiseert, betaal je apart.

Je verblijft in volpension, drank aan tafel inbegrepen. De luxe-appartementen hebben een gezellige zithoek met tv, één of twee slaapkamers en een badkamer met wc en douche of ligbad. Strandzetels, onbeperkt zwemmen, fitness, het animatie- en ontspanningsprogramma, het kinderspeeldorp en de verzekering zijn inbegrepen. Er zijn geen eenpersoonskamers beschikbaar.

In een luxe-tweepersoonsappartement is de basis-deelnameprijs 790 euro. De CM-ledenprijs is 600 euro, de sterprijs 550 euro (daarvoor moet je CM-lid zijn en moet het je eerste deelname zijn in 2018), de sterprijs met verhoogde tegemoetkoming 525 euro.
In een luxe-driepersoonsappartement betaal je 720 euro (basisprijs), 530 euro (CM-ledenprijs), 480 euro (sterprijs) of 455 euro (sterprijs verhoogde tegemoetkoming).
Wie recht heeft op het zorgforfait (bij eender welke mutualiteit) en voor het eerst deelneemt in 2018, krijgt nog eens 25 euro korting op alle bovenvermelde prijzen.

Inschrijven doe je door 60 euro te storten op rekening BE09 8601 1137 3257 van Vakanties VeBeS met vermelding van ‘Kinkhoorn 2018’ en je naam en voornaam, en door je inschrijvingsformulier dringend naar ons op te sturen, samen met je medicatieschema. Begin mei betaal je dan de volledige basisprijs of de CM-ledenprijs. De sterprijs- en de zorgforfaitkorting worden enkele weken na de vakantie teruggestort.

Blijven Reizen wil vervoer inleggen vanuit Hasselt of Leuven, Berchem, Gentbrugge en Brugge, aan 50 euro per persoon heen en terug.
Voor alle verdere info kun je bellen of mailen naar Tilly Delanghe: 050 49 00 92, 0486 87 07 36 of tilly.delanghe@telenet.be.

(Tilly en Marnix)

VeBeS Vakanties