Winter-zonvakantie i.s.m. ‘Samana’ Reis 3

Tenerife, dinsdag 09 oktober 2018

Winter-zonvakantie op Tenerife

We schrijven begin juli en zijn in volle voorbereiding van onze vakanties 2018. Het is tijd voor iets nieuws! Wat denken jullie van een winter-zonvakantie op Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, de Caraïben van Europa?
We organiseren deze reis in samenwerking met Samana. Voor wie liever in het najaar op vakantie gaat, bieden we dan nog een tweede Tenerifereis aan.
Wie een stapje buiten het hotel zet, zal ontdekken dat het eiland van de eeuwige lente overweldigend mooi is en zoveel meer te bieden heeft dan alleen zee en strand. Tenerife is bedeeld met een prachtige en uitzonderlijk gevarieerde natuur. De reusachtige kliffen, bananenplantages en wijngaarden, de mediterrane dennenwouden, de vulkanische baaien met schitterend zwart zand, het mysterieuze landschap van gestolde lavastromen en diepe ravijnen en de besneeuwde top van de majestueuze Teide die uit de azuurblauwe oceaan rijst, maken dit tot een unieke plek.
In Tenerife kun je het winterse klimaat even helemaal vergeten. De temperatuur is het hele jaar door aangenaam en de zon schijnt je vanuit elke hoek tegemoet. En dat is nog niet alles. Tenerife is door de UNESCO uitgeroepen als een van de gezondste plaatsen ter wereld om te leven. Er is bijna geen industriebezoedeling. Uitlaatgassen worden tot nul herleid dankzij de gunstige oceaanwinden en de Teide.
Met zijn gemiddelde temperatuur van 20 graden is Tenerife de ideale plek om ook in de winter te vertoeven.

Wanneer gaan we? Groep 2 trekt naar Tenerife in oktober 2018.

Richtprijzen voor groep 1 (winter-zonvakantie):

  • basisprijs (vlucht + logies op basis van tweepersoonskamer en all-in): 1.100 euro;
  • prijs voor CM-leden: 950 euro;
  • alle begeleiders betalen 225 euro.

Wat wij dringend, maar volledig vrijblijvend willen weten: wie wil de koude, druilige winter even met ons ontvluchten? Wie is geïnteresseerd in een all-in winter-zonvakantie in hotel Jacaranda, een viersterrenhotel op Zuid-Tenerife? Geef ons, bij voorkeur via mail, je naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer door. Mailen kan naar charmevakantie@vebes.be. Bellen mag ook, na 6 september naar Yvette (0468 26 05 26) of Monique (050 36 20 99). We sturen je dan alle informatie en de exacte prijzen.

Hartelijke groeten!

Yvette en Monique

Leden en kinderen betalen elk 1100,00 euro. Begeleiders betalen 225,00 euro. Derden betalen 50,00 euro extra.

Plaats: Costa Adeje ,

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE09 8601 1137 3257 van VeBeS Vakanties met vermelding ‘181009’.

VeBeS Vakanties