Zomerkamp van Jekali

Zomerkamp van Jekali - dé jeugdbeweging voor blinden, slechtzienden en zienden - van 22 tot en met 31 juli 2018.

Een onbekende, maar wijze blinde zei ooit: “Jekali is geen racebaan waar het enkel om ter eerst is!” Enkele snelle racewagens zoefden, in putje winter, al naar de inschrijvingspagina van onze website. Applaus! Jullie zijn zeker van een spetterende tiendaagse. Maar ook de dieselwagens onder ons kunnen nu nog invallen! De leiding loopt namelijk over van onuitputbare hernieuwbare energie en juicht jullie toe om tijdens een grand prix van een zomerkamp in Nukerke (Oost-Vlaanderen) te komen parkeren. Hoewel... parkeren?! Niets daarvan! Van 22 tot en met 31 juli doen we te veel om hier allemaal op te sommen, maar overweldigend en memorabel wordt het zeker. Slechtziend of blind? Geen nood, want ons circuit is schokbestendig, volledig toegankelijk gemaakt en uitgerust met hulpvaardige copiloten. Laat die motor dus al maar voorwarmen en schrijf je met piepende banden in voor het zomerkamp!

Het eerste startschot kan je zelf geven op www.jekali.be uiterlijk tot 15 april; het tweede officiële startschot wordt gegeven op 22 juli in Nukerke.

Om deel te nemen moet je geboren zijn in de jaren 2000 tot en met 2005. Meer info op www.jekali.be of mail naar info@jekali.be