Vergeet Barbara. Dé feelgood musical van Studio 100 met AD

PUURS-SINT-AMANDS, woensdag 28 december 2022

Herbeleef de grootste hits van Will Tura met in de hoofdrollen Gert Verhulst, James Cooke, Jonas van Geel en Jelle Cleymans en dit allemaal in een heerlijk seventies-jasje! Speciaal voor ons bieden ze deze voorstelling vandaag aan met audiobeschrijving zodat je op een ontspannen manier niets moet missen van deze heerlijke feelgoodmusical. De indrukwekkende hoofdcast wordt op het podium geflankeerd door een 5-tal bijrollen, een 20-koppig ensemble, een spetterend live orkest én een 40-tal figuranten dat een muzikale en humoristische reis maakt door het rijke oeuvre en de allergrootste hits van een icoon uit de Vlaamse muziekgeschiedenis: Will Tura!
Het verhaal gaat als volgt: Het is 1976. De zomer is heet en zwoel. Lucien Van Impe wint de Tour de France, Boudewijn zit 25 jaar op de troon en opent de allereerste metrolijn in Brussel, Ivo Van Damme behaalt twee zilveren medailles op de Olympische spelen en de boeren gaan op bedevaart naar Scherpenheuvel om voor regen te bidden.
Ondertussen draait het terras van café ‘De sportvriend’ op volle toeren. Willy (Gert Verhulst) baat dit café al jaren uit, samen met zijn oudste zoon Arthur (James Cooke). Zijn tweede zoon Achiel (Jonas Van Geel), is vooral bezig met muziek en probeert door te breken met zijn rockbandje. Maar Willy’s hoop is vooral gevestigd op zijn jongste zoon en oogappel Albert (Jelle Cleymans). Hij zou dit jaar de kermiskoers wel eens kunnen winnen. Maar dan komt Barbara in het dorp wonen…
Door onze mooie samenwerking met Studio 100 kun je met je hele gezin genieten van dit spektakel en dit aan voordelige voorwaarden die we met Studio 100 hebben onderhandeld! We proberen ons aan de richtlijn van 5 tickets per VeBeS lid te houden zodat je met familie en vrienden kunt komen. Dit kon enkel en alleen dankzij jullie massale opkomst bij de allereerste musical met AD (musical ’40-45’). Speciaal voor ons bieden ze de musical op woensdag 28 december om 16 uur aan met audiodescriptie. De Kerstperiode is het ideale moment om deze feelgoodmusical te beleven!
Ze voorzien onze tribune van hoofdtelefoons waardoor je de hele musical duidelijk kunt horen. Dit is zo voor iedereen in het publiek, dus ook voor de andere bezoekers. De live audiodescriptie ontvang je door dezelfde hoofdtelefoon. En deze is natuurlijk enkel voor onze deelnemers, inclusief begeleiders. Onze groep mag vroeger binnen om rustig plaats te nemen. Daarna krijg je via de audiodescriptie een sfeervolle inleiding op het spektakel dat je te wachten staat. Wat hebben we nog voor jullie kunnen onderhandelen? Een aanzienlijke korting op de ticketprijs.

Als je wil weten hoe het verhaal met Barbara verder afloopt, bestel dan je tickets bij VeBeS. We verwachten je in de inkomhal ten laatste om 14.45 uur. Aangezien onze groep iets vroeger binnen mag, vragen we je om hiermee zeker rekening te houden.
We raden je aan om zoveel als mogelijk met de wagen te komen tot in Puurs. Er is een parking alsook een KISS en RIDE strook. Indien je nog een chauffeur of vanaf station Puurs vervoer zoekt, laat ons dit dan bij inschrijving weten.

Inschrijven voor de musical doe je zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via mail op lesdeceulaer@gmail.com.

  • Ticket voor categorie 1
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 50,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 62,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 37,50 euro.
  • Tickets voor categorie 2
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 42,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 52,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 31,50 euro.
  • Tickets voor categorie 3
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 34,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 42,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 25,50 euro.

Plaats: Montea-site, Schoonmansveld 18, PUURS-SINT-AMANDS

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘221228’.

Lesley De Ceulaer (stuurgroep Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87