Optreden Dana Winner (MAX 40)

Overpelt, zondag 13 februari 2022

Als corona het toelaat, kun je met ons mee naar een concert van Dana Winner. Samen met CC Palethe willen we je hier alvast graag voor uitnodigen. Mocht het onverhoopt weer niet kunnen doorgaan, dan krijg je uiteraard je inschrijvingsgeld terug. Zoals gebruikelijk worden er voor ons plaatsen gereserveerd.
Dana Winner staat al meer dan 30 jaar op de planken. Met haar versie van het Carpentersliedje ‘Op het dak van de wereld’ had ze in 1989 een eerste hit. Het was de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgden: ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’, ‘Zeven regenbogen’... Ondertussen verkocht ze wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums. Ze bracht al meer dan 250 eigen nummers uit. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen uitverkochte optredens bij. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Zuid-Afrika sloten Dana in het hart.
Haar cover van ‘One Moment In Time’ van Whitney Houston, die ze bracht tijdens haar Liefde Voor Muziek-avontuur, heeft voor veel publieke belangstelling gezorgd. Op Youtube werd het nummer meer dan 16 miljoen keer bekeken. Nu werkt ze volop aan een nieuw album met liedjes over de thema’s die vandaag in haar leven spelen. Als moeder van een dochter, die inmiddels 22 is, is het hoog tijd voor nieuwe muziek.
Met deze ‘One Moment’ tour vertelt Dana Winner haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2022. Het wordt een emotioneel en onvergetelijk concert, waarop vanzelfsprekend ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe ten laatste om 13.45 uur. Jan wacht je daar op met de toegangskaarten. Wij dringen erop aan om zelf voor een begeleider uit je eigen bubbel te zorgen. Neem ook een mondkapje en je coronapas mee. Je weet nooit of je het nodig hebt.
Om de cultuursector in deze moeilijke tijden een duwtje in de rug te geven laten we de kortingen achterwege.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 15,00 euro.

Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, Overpelt

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 22 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘220213’.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30