Ossobuco met tagliatelli
Antwerpen, donderdag 18 juli 2019Vandaag zomeren we op zijn Italiaans en gaan we zoals de deelnemers aan het TV-programma ‘De Colombus’ nadrukkelijk culinair en ontspannen genieten. We verwelkomen jullie vanaf 11.30 uur met een aperitief. Op de VeBeS-menu staan hartig gevulde flensjes op Italiaanse wijze als voorgerecht, gevolgd door Ossobuco met tagliatelle of kroketjes (je keuze geef je door bij inschrijving). Eindigen doen we met een zomers dessert van de chef. Zoals in elk goed restaurant is op tijd reserveren de boodschap. Want vol is vol! Lesley De Ceulaer neemt reservaties aan op het nummer 0486 84 48 87 of door een mail te sturen naar lesdeceulaer@gmail.com.
Voor de geïnteresseerden: Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht en kent zijn oorsprong in Milaan. De basis van het gerecht zijn kalfsschenkels, die onder meer met uien, wortel, tomaten en bleekselderij gestoofd worden.
Leden en hun eerste begeleider betalen elk 15,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 18,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 11,25 euro. Derden betalen 3,75 euro extra.
Plaats: vlaamsoogpunt Antwerpen, Durletstraat 43, Antwerpen
Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190718’.
Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87