Geleid bezoek bij de VRT

VRT, zaterdag 25 mei 2019

Let op! Voor deze activiteit kun je niet meer inschrijven aangezien deze activiteit enkel wordt georganiseerd voor leden die op de wachtlijst stonden van ons bezoek aan de VRT op 6 april 2019. Zij vinden hieronder alle inhoudelijke en praktische info terug:

Ieder van ons heeft al wel eens een journaal, quiz, documentaire of fic-tiereeks op één gezien. En velen van ons luisteren dagelijks naar de radio. Het bestuur van VeBeS Antwerpen heeft al jaren een fantastische samenwerking met de VRT als het gaat om audiodescriptie. Maar wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Ben je benieuwd? Vandaag organiseren wij een geleide rondleiding van ongeveer anderhalf tot 2 uur bij de Vlaamse Radio en Televisieomroeporganisatie. De pro-fessionele VRT-gidsen vertellen alles over de belangrijke rol die radio, tv en online in ons leven spelen. Ze leggen uit hoe de programma's tot stand komen en nemen ons mee achter de schermen van regieka-mers, radio- en televisiestudio's. In de demoruimte kunnen we zelf even weerman of weervrouw worden. Wanneer er geen opnames zijn, is zelfs de journaalstudio toegankelijk.
De rondleiding start om 14 uur. We reizen in groep tot aan het VRT-gebouw en verwachten je dan ook ten laatste om 11.25 uur onderaan de grote trap in Antwerpen Centraal.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 16,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 20,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 12,00 euro. Derden betalen 4,00 euro extra.

Plaats: VRT-gebouw, August Reyerslaan 52, VRT

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190525’.

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03