Toneelvoorstelling met AD 'Den Beer heeft mij gezien'

Mechelen, zondag 03 maart 2019

Wat als de Drie Zusters van Tsjechov wél naar Moskou waren gegaan? Wat als ze na honderd jaar wakker zouden worden vandaag? Wat blijft er over van hun dromen en verlangens? En van die van de drie actrices op het toneel?
Voor 'Den beer heeft mij gezien' laten Sien, Jessa en Sofie zich inspireren door Tsjechovs Drie Zusters en Rusland vandaag. In tegenstelling tot de zusters, dromend en berustend, nemen deze drie actrices het heft in handen. Ze trekken hun warmste jas aan en doen wat de drie zusters nooit deden, ze gaan naar Moskou. Want is het niet hoog tijd om de wereld in te gaan?
Je ziet drie actrices in een poging Rusland te begrijpen, maar evengoed zichzelf. Want Jessa, Sofie en Sien zouden zichzelf niet zijn als ze niet af en toe de blik richten op elkaar. Wie hun eerste voorstelling Lā€™étude (nu slaat de chaos toe) zag, weet waaraan zich te verwachten: humor, wanhoop en de nodige frivoliteit.
We spreken af in het station Antwerpen Centraal, onderaan de grote trap om 12.30 uur. Wie rechtstreeks naar Mechelen komt, pikken we op aan de uitgang van het station om 13.20 uur. Van daar gaan we te voet naar de zaal. Wie rechtstreeks komt, moet er om 13.45 uur zijn. Om 14 uur is er een voeltoer en worden de oortjes getest. De voorstelling begint om 15 uur. Er rijden tussen 17 en 18 uur verschillende treinen richting thuis.
Inschrijven doe je bij Eric op 0478 33 13 20 of via eric.van.damme@vebes.be. Geef bij inschrijving op waar we je mogen verwachten (Antwerpen, Mechelen of rechtstreeks naar de zaal).

Leden en kinderen betalen 12,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: ARSENAAL/LAZARUS, Hanswijkstraat 63, Mechelen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ā€˜190303ā€™.

Eric Van Damme (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 33 13 20