Variéténamiddag 'De tijd van toen' (MAXIMUM30)

Lommel, dinsdag 29 januari 2019

VeBeS Limburg en Cultuurcentrum De Adelberg nodigen je uit voor het programma ‘De tijd van toen’. Er worden voor ons plaatsen gereserveerd dicht bij het podium. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.
Het wordt een nostalgische trip doorheen de hits van weleer, uitzonderlijk gebracht door vijf muzikanten die gecharmeerd zijn door de muziek van lang vóór hun eigen geboorte. Vanaf ‘den oorlog’ tot en met de sixties. Van La Esterella via Frank Sinatra en Marilyn Monroe tot Elvis. De muziek, en ook de mooiste anekdotes uit die boeiende jaren, geïllustreerd met mooie beelden. Historisch of grappig, nostalgisch of vertederend. Sonny Vande Putte vertelt met verve over ‘de tijd van toen’, alsof hij er zelf bij was. Geen rare hedendaagse bewerking van al dat moois. Wel zorgvuldig respect voor de originele sfeer en aanpak van toen. Met wat ontspannen humor en een brede glimlach, en uiteraard tijdens de pauze koffie en taart.
De namiddag begint om 13.30 uur. Wij spreken af in de inkomhal van CC De Adelberg, ten laatste om 13.15 uur. Voor mensen die met het openbaar vervoer komen voorzien we opvang aan de bushalte Lommel Vreyshorring of aan het station van Lommel. Op beide plaatsen verwachten we je dan uiterlijk om 13 uur. Vergeet niet ons bij je inschrijving op de hoogte te brengen. Anders kunnen we je geen opvang garanderen. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk.

Koffie en taart is bij de prijs inbegrepen. De provinciale begeleiderspas is niet van toepassing.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 4,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 5,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,00 euro. Derden betalen 1,00 euro extra.

Plaats: Cultuurcentrum De Adelberg, Adelbergpark 1, Lommel

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 21 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘190129’.

Josephina Thomas (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0475 55 91 84