Gegidst bezoek Havenhuis met lunch in brouwerij ‘De Seefhoek’ (VOLZET)

Antwerpen, zaterdag 17 november 2018

De ene vindt het prachtig en origineel, de andere vindt het een architecturale verschrikking. Het Antwerpse Havenhuis zorgt wel voor wat discussie, maar het blijft een interessant gebouw. Bij een eerder bezoek bleek het echter erg moeilijk voor blinde of slechtziende mensen om er zich een idee van te vormen. VeBeS Antwerpen heeft daarom overlegd met de communicatiedienst van het Havenhuis. De rondleiding zal deze keer beginnen met het laten voelen van een maquette. Daarna ontdekken we het gebouw zelf met een gids. Mis deze kans niet, want de rondleiding is speciaal voor ons georganiseerd.
We spreken af onderaan de grote trap in het Centraal Station om 10 uur. Vandaar nemen we eerst even de metro, om daarna over te stappen op tram 7. Dan is het nog een klein stukje wandelen. De rondleiding begint om 11 uur en duurt ongeveer 2 uur. Het is dan etenstijd en je kunt met ons meestappen naar brouwerij ‘De Seefhoek’. Er is keuze tussen 3 gerechten:
Stoofvlees met patatjes en sla, Seefburger met patatjes en sla of Pasta al limone (vegetarisch).
Geef bij inschrijving op of je mee gaat eten, wat je menukeuze is en of je eventueel rechtstreeks naar het Havenhuis komt.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Eric Van Damme op het nummer 0478 33 13 20 of door Eric te mailen op eric.van.damme@vebes.be

  • Rondleiding en eten
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 17,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 21,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 12,75 euro. Derden betalen 4,25 euro extra.
  • Enkel rondleiding
    Leden en hun eerste begeleider betalen elk 3,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 3,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 2,25 euro. Derden betalen 0,75 euro extra.

Plaats: Havenhuis, Zaha Hadidplein, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘181117’.

Eric Van Damme (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 33 13 20