50 jaar Neil Young in den Arenberg

Antwerpen, dinsdag 20 november 2018

Wie heeft er op de festivalterreinen van zijn of haar jeugd niet luidkeels meegebruld met Keep on rockin’ in the free world van Neil Young?
Het is moeilijk te geloven dat deze song al bijna dertig jaar oud is, en nog moeilijker is het voor te stellen dat Neil Young toen reeds een oude rot in het vak was, die twintig jaar daarvoor al afscheid had genomen van Buffalo Springfield, de groep die hem de eerste roem bracht.
Want al vijftig jaar lang houdt Neil Young zich gemakkelijk staande tussen het jonge geweld. Of het nu met zijn wapenbroeders Crosby, Stills en Nash is of als soloartiest, Neil Young blijft altijd relevant.
The needle and the damage done, Heart of gold, Harvest, het zijn gebeeldhouwde songs, die de soundtrack van ons bestaan vormen.
Veel bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld brengen een ode aan Neil Young. Guy Swinnen van The Scabs, Patrick Riguelle en Axl Peleman zijn vereerd om hun stem te lenen aan enkele prachtige tijdloze rocksongs van Neil Young (tekst overgenomen uit het programmaboekje van den Arenbergschouwburg Antwerpen).
Dankzij onze samenwerking met den Arenberg kunnen we dit voor de helft van de prijs aanbieden inclusief een drankje.
We wachten jullie op om ten laatste 19.45 uur in de inkomhal aan de rechterkant. Om 20.15 uur start het optreden.
Inschrijven is verplicht en doe je best zo snel mogelijk bij Johnny Szczepanski op 0478 74 91 09 of via johnny.szczepanski@gmail.com.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 9,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 11,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 6,75 euro. Derden betalen 2,25 euro extra.

Plaats: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 28, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘181120’.

Johnny Szczepanski (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 91 09