Nieuwjaarsconcert: Belgian National Orchestra MAX 8

Leuven, zaterdag 05 januari 2019

Weense walsen van Johann Strauss, catchy filmscores van Dmitri Sjostakovitsj en swingende jazz zorgen voor onverwachte ontmoetingen en muzikaal vuurwerk aan het begin van 2019.
Dit onder leiding van de jonge en pittige dirigente Elim Chan.

We verzamelen ten laatste om 19.30 uur in de inkomhal van de stadschouwburg. Wie begeleiding nodig heeft vanaf het station meldt dit bij inschrijving.

Bereikbaarheid met wagen: Kom je toch met de wagen, hou dan rekening met het nieuwe circulatieplan. De 30CC/Schouwburg bevindt zich nu in het voetgangersgebied van centrum Leuven. Dichtstbijzijnde parkings: parking De Bond - parking Ladeuze - parking Diestsestraat - Minckelersparking.
Opgelet: Personen met een handicap en/of rolstoel kunnen niet afgezet worden aan de Schouwburg zelf. Met een parkeerkaart voor personen met een handicap kan je wel gratis en onbeperkt in tijd parkeren op: bovengrondse openbare parkeerplaatsen waar je normaal moet betalen of een parkeerschijf moet leggen.

Deelnameprijs:

  • lid met begeleiderspas
    Leden betalen 24,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.
  • lid zonder begeleiderspas
    Leden betalen 48,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: 30CC Leuven, Schouwburg, Bondgenotenlaan 21, Leuven

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 21 december bij Doreth op 0478 62 69 12 of via e-mail doreth@proximus.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘190105’.

LET OP: als je in het bezit bent van een begeleiderspas uitgereikt door de Provincie, dan mag je begeleider gratis mee. Anders betaal je mee voor je begeleider. Vermeld bij inschrijving of je in het bezit bent van deze kaart en vergeet deze op de dag zelf niet mee te brengen.

Dorethea (Doreth) Swinnen (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0478 62 69 11