Seniorennamiddag VOLZET

Overpelt, maandag 19 november 2018

VeBeS Limburg en CC Palethe nodigen je weer uit op de jaarlijkse senio-rennamiddag, die Palethe samen met het Overpelts gemeentebestuur organiseert. Er worden voor ons plaatsen gereserveerd aan een tafel dicht bij het podium. De namiddag begint om 14 uur.
De immer sympathieke Maarten Cox brengt populaire liedjes uit Vlaanderen en Nederland. Oude rot Carry Goossens zorgt voor de humoristische noot en zingt liedjes uit zijn countryprogramma ‘Carry’s Cowboy Conference’. Connie Neefs leidt alles weer in goede banen en brengt haar dochter Hannelore mee. Samen zingen ze liedjes van Louis Neefs, die dit jaar tachtig zou zijn geworden.
Wij spreken af aan de ingang van CC Palethe om 13.45 uur. Bus- of treingebruikers kunnen afgehaald worden aan de bushalte Overpelt Kiosk of het station van Neerpelt. Op beide plaatsen verwachten we je dan uiterlijk om 13.30 uur. Vergeet dit niet bij je inschrijving te melden. Anders kunnen we niet garanderen dat je wordt opgevangen.
De seniorennamiddag eindigt rond 17 uur. Daarna voorzien we, indien nodig, weer begeleiding naar de bushalte en het station.

Koffie en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Eén begeleider per lid mag gratis deelnemen.

Leden betalen 8,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC Palethe, Jeugdlaan 2, Overpelt

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 26 oktober op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘181119’.

Let op! Wegens de gereserveerde plaatsen kun je maar tot uiterlijk vrijdag 26 oktober inschrijven.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30