Dana Winner: 'Uit Bewondering'

Halle, donderdag 31 januari 2019

Dana Winner bezit één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied. Ze scoorde hits met 'Woordeloos', 'De oude man en de zee', 'Westenwind', 'Een zee vol dromen' en 'Weer verder gaan'. 'Uit bewondering' is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit Dana's leven. Bekende nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. En natuurlijk ook met liedjes uit 'Liefde Voor Muziek'.
Wil je er bij zijn in Halle? Reserveer dan zo snel mogelijk, want de plaatsen zijn beperkt.
Leden woonachtig in Vlaams-Brabant, die in het bezit zijn van een begeleiderspas van de provincie Vlaams-Brabant, kunnen hun begeleider gratis meenemen.
Indien mogelijk, breng je je eigen begeleider mee.
Plaats van afspraak: lokettenzaal station Halle. We vertrekken stipt om 13.10 uur van het station naar de zaal. Wandelafstand: ongeveer 10 minuten. Kom je met de wagen, dan parkeer je best op de parking van sportcentrum De Bres.
Je ticket bekom je bij Guy in de inkomhal van ’t Vondel. Bij afwezigheid wegens ziekte of welke andere reden dan ook, zal je ticket niet worden terugbetaald.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 23,00 euro.

Plaats: CC 't Vondel, Joseph Possozplein 40, Halle

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE49 8538 8722 4171 van VeBeS Brussel en Halle-Vilvoorde met vermelding ‘190131’.

Vermeld zeker bij je inschrijving:

  • of je een begeleiderspas hebt van de provincie Vlaams-Brabant
  • of je met het openbaar vervoer komt of met de auto
  • of je rechtstreeks naar ’t Vondel gaat of naar station Halle komt
  • of je al dan niet begeleiding wenst

Guy Huygh (bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde)
SOS-nummer: 0475 53 70 57