Toneelvoorstelling Zomer van Antwerpen met AD

Berchem (Antwerpen), donderdag 23 augustus 2018

Met liefde voor humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker ‘Titus Andronicus’ bewerkt tot een hedendaags Tarantino-script vol brutale en explosieve poëzie. Met Mike De Ridder (NOMOBS) aan de ‘mic’ en een zestienkoppig koor beleef je het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt. Het punt waarop hij meegaat in de waanzin van wraak.
Titus speelt zich af tegen de rauwe achtergrond van de oude gas-site. Vanaf een tribune in de openlucht volg je dit spektakelstuk, geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Neem een trui of jas mee voor wanneer het kouder wordt. (Tekst overgenomen uit het programma van de Zomer van Antwerpen)
Profiteer van dit aanbod! Dankzij onze samenwerking kunnen we deze voorstelling met audiodescriptie aanbieden. We verwachten de deel-nemers ten laatste om 18.45 uur in de inkomhal van station Antwer-pen-Berchem ter hoogte van de zitbanken aan broodjeszaak 'Panos'. Vanaf daar is het een kleine 500 meter te voet naar de oude gas-site in de Uitbreidingsstraat gelegen in Berchem. Ze verwachten ons om ten laatste 19 uur ter plaatse. Dit geeft de organisatie de gelegenheid om de oortjes te testen zodat je zonder zorgen dankzij kwalitatieve AD kunt genieten van de voorstelling die begint rond 20 uur.
Inschrijven is verplicht en doe je zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@telenet.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 7,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 8,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 5,25 euro. Derden betalen 1,75 euro extra.

Plaats: Oude gas-site, Uitbreidingsstraat 584, Berchem (Antwerpen)

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180823’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87