Franse Keuken met Coq au Vin (VOLZET)

Antwerpen, donderdag 07 juni 2018

Bon appétit!
Vandaag gaan we genieten zoals 'god in Frankrijk'. We verwelkomen jullie in onze gezellige bistro vanaf 11.30 uur voor het aperitief.
Als voorgerecht serveert onze Chef een warm geitenkaasje, gevolgd door een Franse klassieker, namelijk Coq au vin. Ook voor het nagerecht haalt hij zijn inspiratie bij onze buren. Eindigen doen we met een heerlijke tarte tatin, wellicht de meest beroemde appeltaart.
De Franse keuken zoals je het nog nooit geproefd hebt, overgoten met de gekende gezellige VeBeS-sfeer, allemaal klaargemaakt door onze Coq... euh... Chefkok Staf.
Inschrijven is verplicht en doe je zo snel mogelijk bij Lesley op 0486 84 48 87 of via lesdeceulaer@telenet.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 15,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 18,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 11,25 euro. Derden betalen 3,75 euro extra.

Plaats: vlaamsoogpunt Antwerpen, Durletstraat 43, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180607’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87