Op de Koffie in de Zeyp: 'Omgaan met verdriet'

Brussel (Ganshoren), donderdag 22 maart 2018

Op de koffie gaan in de Zeyp betekent kennismaken met romanciers en dichters, met experts en wetenschappers. Wat begint met een interview of een lezing, eindigt altijd in een gezellig gesprek bij een lekkere tas koffie.
Wij sluiten aan bij de lezing van Manu Keirse, klinisch psycholoog en de man die zijn volk leerde rouwen, zo kondigde VRT een zondagsprogramma aan waarop hij ooit te gast was.
Manu Keirse, emeritus professor van het keuzevak 'Verlies' aan de faculteit Geneeskunde van KU Leuven vindt dat je verlies niet mag wegduwen, maar dat je het een plaats moet geven.
Omgaan met rouwende mensen in je omgeving, omgaan met mensen die een beperkt levensperspectief hebben? Er is geen enkel onderwerp dat met verdriet en pijn te maken heeft dat Manu Keirse uit de weg gaat.
We spreken af aan metrohalte Simonis (boven/buiten kant Godiva) om 13.45 uur en nemen samen bus 87 richting Beekkant naar De Zeyp (halte Nereus).

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 5,00 euro. Kinderen betalen 0,00 euro.

Plaats: De Zeyp, Van Overbekelaan 164, Brussel (Ganshoren)

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 14 maart op 02 212 11 13 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE49 8538 8722 4171 van VeBeS Brussel en Halle-Vilvoorde met vermelding ‘180322’.

Kom mee 'op de koffie' met Manu Keirse, een boeiend spreker met een bijzonder empathisch schrijfvermogen.

Bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde
SOS-nummer: 0477 21 61 39

Delen op Google+