Bezinningsdag met Pol Arnauts: 'Zelfvertrouwen en zelfrespect'

Grimbergen, zondag 15 april 2018

Zoals ieder jaar staat onze bezinningsdag in Grimbergen, ook op de agenda van 2018 klaar en dit jaar op zondag 15 april.
Vanaf 9.15 uur is er onthaal met koffie gevolgd door de Gregoriaanse mis bij de paters Norbertijnen in de Abdijkerk om 10 uur.
Nadien gaan we met zijn allen terug naar de zaal. Daar worden we op-gewacht door onze gastspreker Pol Arnauts die ons in de namiddag een duiding zal geven over 'Zelfvertrouwen en Zelfrespect'.
Pol is afkomstig uit Laken en studeerde af aan de KU Leuven. Hij is getrouwd en de trotse vader van drie kinderen. Als vrijgestelde begon hij te werken in de KAJ van Brussel-Stad. Nadien ging hij aan het werk bij de KWB en nu houdt hij zich voornamelijk bezig met heel wat onder-steuningsprojecten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hij is een man met heel veel levensbagage en levenservaringen, maar is vooral een mens met heel veel inzet naar anderen toe.
Op 15 april kunnen jullie zelf verder met hem kennismaken en aandachtig naar hem komen luisteren indien jullie dit wensen. Heb je nood aan een 'stil moment' voor jezelf? Aarzel dan niet om je in te schrijven.
Iedereen is van harte welkom!
Tijdens de middag worden er ook weer ‘bokes’ met soep geserveerd. Om 16 uur ronden we de dag af met een lekker stukje taart of cake en een kopje koffie en vooral met een gezellige babbel onder elkaar.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 12,00 euro. Kinderen betalen 0,00 euro. Derden betalen 3,00 euro extra.

Plaats: Norbertijnenabdij, Kerkplein 1, Grimbergen

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 5 april op 02 212 11 13 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE49 8538 8722 4171 van VeBeS Brussel en Halle-Vilvoorde met vermelding ‘180415’.

Vergeet bij je inschrijving niet te vermelden of je begeleiding en/of vervoer wenst. Zo kunnen we onze trouwe vrijwilligersploeg goed op tijd aanspreken. Kom mee genieten van deze uitzonderlijke kans en locatie. Graag tot dan!

Bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde
SOS-nummer: 0477 21 61 39

Delen op Google+