Bezoek aan 't Struisvogelnest (VOLZET)

Lier, dinsdag 10 april 2018

Heb je je ooit al eens afgevraagd of een struisvogel echt zijn hoofd in het zand stopt? Of niet? Leer alles over de struisvogel en zijn eieren tijdens het bezoek aan de boerderij 't Struisvogelnest. Tijdens de rondleiding krijgen we de kans om mee te proeven van het boerderijleven. We ontmoeten tal van dieren, waaronder de gewone boerderijdieren zoals varkens, geiten, kippen, koeien, konijnen, schapen, paarden, ezels, ... Daarnaast is er een bijenhal en insectenhotel. De exotische diersoorten zoals alpaca's, struisvogels, emoe en een wolvarken zorgen daarbovenop voor het nodige avontuur. Dieren knuffelen, vertroetelen, bezichtigen, tot rust komen in een groene omgeving, genieten van den buiten, een keer goed uitwaaien, verse groenten en fruit, kortom genieten van de natuur.

Afspraak in Antwerpen-Centraal onderaan de grote trap in de inkomhal om ten laatste 9.30 uur. Deelnemers die ons vergezellen vanaf Lier station verwachten we om ten laatste 10.15 uur ter hoogte van de loketten. Vanaf Lier station begeven we ons met enkele auto's van vrijwilligers naar de boerderij. Deelnemers die rechtstreeks gaan, verwachten we om ten laatste 10.45 uur aan de boerderij. Om 11 uur start de rondleiding die 2 uur zal duren. Nadien genieten we van een lekkere struisvogelpannenkoek en een drankje. Het einde is voorzien rond 15 uur. Nadat we onze buik hebben volgegeten, begeven we ons weer met enkele auto's terug naar Lier station.
Dieren- en natuurliefhebbers, allen daarheen!

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 12,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 15,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 9,00 euro. Derden betalen 3,00 euro extra.

Plaats: Zuut 18, Lier

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180410’.

Peter Janssens (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0479 67 19 08

Delen op Google+