Charmevakantie in Bosnië Herzegovina

Neum, zaterdag 23 juni 2018

Bosnië en Herzegovina, 23 tot 30 juni 2018

Na onze zeer geslaagde Montenegro-reis in 2015 vliegen we volgend jaar opnieuw naar de Balkan, in samenwerking met Lauwers Reizen. We verblijven een week in de republiek Bosnië en Herzegovina, in het stadje Neum (spreek uit: Ne-um). Dat ligt aan de kust, op de grens met Kroatië. De naam van ons hotel is Sunce.

Basisprijs: 891 euro (dubbele kamer). VeBeS-leden met begeleider betalen 1.188 euro, de begeleiders 597 euro. Toeslag eenpersoonskamer: 119 euro. Toeslag voor niet-VeBeS-leden: 60 euro (niet voor begeleiders). Annulatieverzekering: plus 4 procent.

Inbegrepen: vlucht vanuit Zaventem naar Split en terug; transfer naar hotel en terug; 8 dagen (7 nachten) op basis van volpension vanaf avondmaal dag 1 tot en met ontbijt dag 8 (drankje tijdens de maaltijden in het hotel inbegrepen); uitstappen met autocar (zie programma) en toegangsgelden; Nederlandstalige gids tijdens de uitstappen; gids van en naar de luchthaven; begeleiding door Lauwers op Zaventem; VeBeS-reisbegeleiding gedurende de hele reis; administratiekosten; bijdrage garantiefonds en burgerlijke aansprakelijkheid; btw, taksen en parkings. Niet inbegrepen: andere uitstappen en eigen uitgaven.

Programma:

  • Dag 1: Onthaal op Zaventem (voormiddag), inchecken en rechtstreekse vlucht met Thomas Cook Airlines naar Split. Een Nederlandstalige gids begeleidt ons naar ons hotel. Onderweg bezoeken we het dorpje Trogir. Welkomstcocktail in het hotel en verdeling van de kamers. Diner in buffetvorm met drankje.
  • Dag 2: Vrije dag, volpension in het hotel. Met de liefhebbers gaan we op verkenning in Neum.
  • Dag 3: Volledige daguitstap naar de Neretva-delta met lunch (drank inbegrepen) en boottocht.
  • Dag 4: Vrije dag, volpension in het hotel. Facultatieve activiteit: nog niet bekend.
  • Dag 5: Namiddaguitstap naar Peljesac met Ston en Mail Ston. We proeven ook oesters.
  • Dag 6: Daguitstap naar Mostar met middagmaal ter plekke (drank niet inbegrepen).
  • Dag 7: Vrije dag, volpension in het hotel. Facultatieve activiteit: nog niet bekend.
  • Dag 8: Vertrek na het ontbijt (rond 8 uur) naar Split. Nog een kort geleid bezoek. Lunch en vlucht naar Zaventem.

Deze reis gaat door vanaf 30 personen, met een maximum van 53.

Inschrijven kan tot 1 maart (of zolang er plaatsen zijn) door een voorschot van 150 euro te storten op VeBeS-vakantierekening BE09 8601 1137 3257, met vermelding ‘Bosnië Herzegovina 2018’.

(Yvette Vervoort)

VeBeS Vakanties