Ledenfeest met Italiaanse toets en muzikale bingo

Kortrijk, zaterdag 08 september 2018

We hadden onze eerste "tope kletsen reeds in april in het nieuwe Oogatelier, dicht bij ons Vlaamsoogpunt. En ja, we kunnen er ook terecht voor onze ledenbijeenkomsten. Ons eerste feest houden we er op zaterdag 8 september en we nodigen iedereen van harte uit om er bij te zijn.
In Kortrijk vonden we een Italiaanse traiteur en het leek ons een fijn idee een Italiaanse middag te voorzien. We kozen dus voor een warm pastabuffet.
We verwelkomen je graag vanaf 11.30 uuru. Iedereen kan er eerst wat tijd nemen om de andere deelnemers te ontmoeten en een plaatsje bij je vrienden in te nemen. Onze vrijwilligers zullen al snel klaar staan om het aperitief te schenken.
Na dit gezellig moment nodigen we je uit aan het buffet waar er gekozen kan worden uit volgende pasta's:
- Penne all'arrabbiata
- Pasta "Da Vinci" met kippenreepjes paddenstoelen, specerijen
- Pasta "Lombardia" met ham, verse tomaat, Taleggiokaas
- Campanelle met verse pesto van het huis, mozzarella
- Tortelloni ricotta in een Parmezaancrème en spinazie
- Farfalle met verse gebakken zalm en preisausje met witte wijn
- Toscaans brood, gemalen Parmezaan
Nadat iedereen van meerdere pasta's kon proeven en genieten, sluiten we af met een Panna cotta met Limoncello en slaatje van sinaasappel.
Alle drankjes zijn voor eigen rekening via de VeBeS-jetons te verkrijgen. Wie dat wil kan de maaltijd afsluiten met een koffietje uit de bar.
En dan zal jullie muziekkennis van pas komen. We werken tijdens de zomer voor jullie een muzikale bingo uit. Zo hopen we dat je er met je tafelgenoten voor zult gaan om een prijsje in de wacht te slepen (de eerste 3 ploegjes hebben geluk).
Voor je terug huiswaarts keert, bieden we iedereen nog koffie met een stuk cake aan.

Praktisch:
We verzamelen in Kortrijk in de lokettenhal om 11.10 uur en nemen samen de bus om 11.18 uur. In Brugge verzamelen we met de geïnteresseerden om 9.55 uur aan de praatpaal in de lokettenhal en nemen de trein om 10.06 uur die in Kortrijk om 11.02 uur aankomt. Daar pikken we de groep in de lokettenhal op om naar de bus te gaan.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 26,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 32,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 19,50 euro. Derden betalen 6,50 euro extra.

Plaats: oog@telier, Lange Munteplein 5, Kortrijk

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 31 augustus op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘180908’.

Gelieve alle namen van de deelnemers voor wie je betaalt, op te nemen in de mededeling.

Het wordt vast een fijne middag! Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24