Kerstfeest met bezinningsmoment en kerstboompluk

Brugge, zondag 16 december 2018

Opnieuw is een jaar voorbij gevlogen en duiken we de laatste maanden in. Voor iedereen bracht dit jaar wellicht mooie en mogelijk ook minder fraaie momenten. Dat is ook zo voor onze vereniging.
Traditioneel willen we het kalenderjaar met jullie afsluiten op een sfeervol kerstfeest. We nodigen jullie graag uit om van de partij te zijn. Spreek je vrienden aan en kom genieten van volgend programma:
- 10.30 uur onthaal. Onze deuren staan voor jullie open en onze vrijwilligers staan klaar om jullie nog van een drankje uit de bar te bedienen.
- 11.00 uur: we maken het even stil voor een woorddienst waarin we aandacht hebben voor de leden die ons verlieten en voor de solidariteitsactie. Deze viering wordt musical opgeluisterd door het zangkoor "Con Amore" uit Varsenare. We hadden hen eerder te gast en hun liederen werden gesmaakt.
- 12.00 uur: we klinken op het voorbije jaar, de vriendschap en de komende jaren.
- 12.45 uur: we verwennen jullie met knolselder velouté met gerookte zalmsnippers en bieslookroom, Bastogne gebraad met portosaus geserveerd met een groentengarnituur en Gratin d'auphinois, we eindigen met Banana Split.
Na deze heerlijke maaltijd geven we jullie de tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten.
Voor we de koffie met versnapering voorzien, is het kerstboompluk. Niemand gaat met lege handen naar huis.

Ben jij van de partij? Graag geven we nog volgende praktische info mee:
Wie onze zaal niet zelf kan bereiken, kan opgewacht worden aan het station Brugge. Geef dit duidelijk door bij je inschrijving, wij wachten je dan op om 10 uur aan de onthaalpaal in de lokettenhal.
Indien je suikervrij of vegetarisch eet, mag je dat natuurlijk ook laten weten.
Wil je er enkel in de namiddag bij zijn? We verwachten jou dan tegen 14.45 uur en vragen je 4 euro over te schrijven.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 28,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 35,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 21,00 euro. Derden betalen 7,00 euro extra.

Plaats: zaal Huize Wellecome, Koude-Keukenstraat 8, Brugge

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 7 december op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘181216’.

Dank je om de namen van alle deelnemers voor wie je betaalt op te nemen bij de mededeling.
We maken er samen een fijn feest van! Graag tot dan.

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24