Kattenstoet met AD (VOLZET)

Ieper, zondag 13 mei 2018

De 44ste Kattenstoet was met 50.000 tot 55.000 toeschouwers één van de meest succesvolle van de laatste decennia. Pers en publiek waren unaniem lovend. De Kattenstoet staat garant voor een wervelend spektakel met telkens diverse nieuwe praalwagens, reuzen, muziekkorpsen, theater en dansgroepen. De kat in de geschiedenis, de kat in taal en legende, de kat de wereld rond en Ieper als historische stad worden tot leven gebracht. Verrassende randactiviteiten maken het geheel nog boeiender.
VeBeS West-Vlaanderen en Antwerpen sloegen de handen in elkaar om een samenwerking aan te gaan met de organisatoren van de kat-tenstoet om dit evenement voor jullie toegankelijk te maken. We werken voor dit evenement samen met stille gidsen. Je krijgt via een oortje te horen wat er gebeurt tijdens de stoet. Voor 25 personen met een visuele handicap en hun begeleider zijn er plaatsen gereserveerd op een eretribune. Snel inschrijven is dus de boodschap!
We verzamelen om aan de praatpaal van het station van Brugge om ten laatste 10.50 uur. We nemen de trein om 11.05 uur. In Kortrijk stappen we over en nemen we de trein om 12.10 uur met aankomst in Ieper om 12.43 uur.
Van aan het station van Ieper worden we door mensen van de organisatie begeleid naar onze plaatsen.
Aangezien deze uitstap een ganse dag is, raden wij aan om voor de middag zelf een lunchpakket te voorzien. We moeten namelijk op tijd aan onze afspraakplaats zijn om onze zendertjes te testen. ’s Avonds kun je gerust iets eten in de vele eetgelegenheden die Ieper rijk is. Verder hou je tevens best rekening met het weer. Op de tribunes zal zonnemelk of regenkledij handig kunnen zijn.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 15,00 euro.

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 4 mei op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘180513’.

Léticia Larangé (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24

Delen op Google+