Tope kletsen met pannenkoekenfestijn

Kortrijk, dinsdag 24 april 2018

Al heel wat jaren ken je onze traditie van Tope te kletsen in Kortrijk. We wisselden af tussen De Max aan het station van Kortrijk en het Gulleheem in Gullegem. Vanaf nu kunnen we met heel wat activiteiten van onze vereniging terecht in een gloednieuwe locatie vlakbij het Vlaams Oogpunt te Kortrijk. De ideale gelegenheid om onze Tope kletsen in een nieuw kastje te stoppen.
We verwelkomen je graag vanaf 14 uur in de nieuwe zaal. We starten met een glaasje om de namiddag feestelijk in te zetten. Daarna worden jullie verwend met een lekkere kop koffie en pannenkoeken. Tijdens het smullen kan er naar hartenlust gekletst worden over allerlei thema’s.
Ben je nog maar pas lid van VeBeS of ben je al langer lid maar kwam je nog niet eerder, aarzel dan zeker niet om langs te komen. Onze actieve leden die er regelmatig bij zijn zullen je snel in de groep opnemen. Er is ook altijd iemand van het bestuur aanwezig die voor iedereen klaar staat.
We verzamelen om 13 uur aan de praatpaal in het station van Kortrijk. Vanuit Brugge neem je de trein om 12.14 uur met aankomst om 13.05 uur. In Ieper neem je de trein van 12.16 uur met aankomst om 12.50 uur. We nemen samen bus 2 richting Lange Munte. Laat bij je inschrijving weten of je al dan niet rechtstreeks gaat.
Iedereen betaalt voor deze activiteit 2 euro. Dit wordt ter plaatse aan de verantwoordelijke betaald.

Leden, begeleiders en kinderen betalen elk 2,00 euro.

Plaats: Dagcentrum, Lange Munteplein 5, Kortrijk

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 20 april op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je betaalt ter plaatse.

Mis deze feestelijke dag zeker niet!

Léticia Larangé (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24