Nieuwjaarsreceptie in GC De Markten

Brussel, vrijdag 26 januari 2018

Het nieuwe jaar is al een paar daagjes oud en het vuurwerk heeft de boze geesten voor 2018 weggejaagd, voor het eerst aan het Atomium, vanop de Heyzelvlakte. Zo valt er dit jaar binnen VeBeS weer heel wat te beleven en hopen we dat het geluk aan onze zijde zal staan.
Vandaar heffen we, na de keuvel en de praatkafees, op 26 januari het glas in het GC De Markten. Zo zetten wij op gepaste wijze het nieuwe jaar in! Je bent van harte welkom van 18 tot 20 uur. Bij bubbels en heerlijke hapjes kun je genieten van een fijne babbel.
In De Markten gaan we ook elke derde donderdag van de maand onze kaffeiklasj houden. Op 18 januari zal de eerste kaffeiklasj plaatsvinden en we hopen dat deze locatie voor jullie beter bereikbaar is.
Het metrostation Sint-Katelijne ligt op enkele honderden meters in de buurt en we zullen in het begin zeker voor opvang en/of begeleiding zorgen. Soit, de tijd zal het wel uitwijzen.
Op de tafel zal er een bus staan waar je vrijblijvend een centje kunt insteken. Sophie en Carla kunnen er spreekwoordelijk een nieuwe hoed mee kopen! Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan gauw in.

Plaats: GC De Markten, Oude Graanmarkt 5, Brussel

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 17 januari op 02 212 11 13 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be.

We spreken af om 17.30 uur in metrostation Sint-Katelijne en vertrekken om 17.40 uur gezamenlijk naar GC De Markten. Laat ons weten op welk perron je toekomt zodat we je daar kunnen oppikken.

Bestuur Brussel en Halle-Vilvoorde
SOS-nummer: 0477 21 61 39

Delen op Google+