De Gentsche kaffeeklets, een gezellig samenzijn

Gent, woensdag 11 april 2018

Deze maand laten we komen wat komt. We voelen wat er leeft en laten de middag vormen met wat zich op dat moment aanbiedt. Dat betekent dus dat we jullie gaan laten genieten van elkaar, een lekker tussendoortje en verse koffie of thee. Deze maand komt iemand van stad Gent met het nieuwe spel 'Ien twie draa' met jullie spelen. In het kader van de Week van het Gents 2017 lanceerde Stad Gent het spel ‘ien twie draa’, bedoeld om (groot-)ouders en kinderen samen te leren tellen in het Gents. Dat is een stropzak met ‘bord’spel, liedjes om samen te zingen, enz. Ze hebben ook een versie gemaakt met enkele exemplaren, die toegankelijk zijn voor blinde en slechtziende (groot-)ouders of kinderen. Plezier gegarandeerd!
Iedereen is welkom!

Praktisch:
Verzamelplaats: om 14.00 uur in het vlaamsoogpunt Gent of, voor wie het vooraf vraagt, om 13.45 uur aan de krantenkiosk binnen in het station Gent-Sint-Pieters.
Gelieve te verwittigen indien je begeleiding wenst vanaf station Gent-Sint-Pieters!

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 2,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 2,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 1,50 euro. Derden betalen 0,50 euro extra.

Plaats: vlaamsoogpunt Gent, Kortrijksesteenweg 304, Gent

Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 3 april op 09 292 40 80 of via e-mail oost-vlaanderen@vebes.be. Je betaalt ter plaatse.

Corin Pierre (bestuur Oost-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0497 34 14 02

Delen op Google+