Combidag: brouwerij- en stokerijbezoek met etentje

Wilderen, vrijdag 13 april 2018

In het hart van het Truiense streekdorpje Wilderen, te midden van uitgestrekte fruitboomgaarden, vind je een authentiek industrieel monument uit 1743. Een brouwerij en distilleerderij, een imposante alcoholstokerij en een monumentale Haspengouwse vakwerkhoeve maken er deel van uit.
Beleef samen met ons een ontspannend brouwerij- en stokerijbezoek, vol verrassende momenten. Maak kennis met de brouwersgeheimen en de magie van het distilleren. Echter, dat gaat niet met een lege maag. Dus eten we eerst. En dat doen we in Gasthof De Statie, Wilderenlaan 63, te 3803 Wilderen. Daar spreken we af om 11.20 uur.
Voor bus- en treinreizigers regelen we vervoer van en naar het station van Sint-Truiden. We spreken ten laatste af om 11.10 uur vóór de ingang van het station van Sint-Truiden.
Je kunt kiezen uit deze twee menu’s:
- menu 1: dagsoep, varkensgebraad met kroketten en twee soorten groenten, chocomousse;
- menu 2: dagsoep, kabeljauw met hollandaisesaus, puree en prei, chocomousse.
Na het eten zetten we de dag verder met het geleid bezoek aan de brouwerij en de stokerij. Men verwacht ons daar om 14.00 uur. De rondleiding duurt een klein uur en er zijn veel trappen. We moeten helaas aanraden om niet deel te nemen als je niet goed te been bent. Deze activiteit is ook niet rolstoeltoegankelijk.
Na de rondleiding kun je genieten van een gratis consumptie in het sfeervolle brouwerijcafé.
Bij de prijs inbegrepen: de rondleiding en de consumptie in het brouwerijcafé.
Wat je in Gasthof De Statie drinkt, moet je ter plaatse betalen.
Vergeet niet om bij je inschrijving het aantal deelnemers en je menukeuze mee te delen, alsook of je met de auto of het openbaar vervoer komt.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: Gasthof De Statie, Wilderenlaan 63, Wilderen

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 4 april op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘180413’.

Vergeet niet om bij je inschrijving het aantal deelnemers en je menukeuze mee te delen, alsook of je met de auto of het openbaar vervoer komt.

Francesca Lauritano (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0476 49 27 32

Delen op Google+