Uitwaaien aan Zee

Wenduine, woensdag 29 augustus 2018

We beëindigen onze vakantiemaanden met een dagje aan zee. We verzamelen in de lokettenzaal van treinstation Leuven ten laatste om 9 uur. De trein vertrekt om 09.19 uur richting Blankenberge. Wie niet vanuit Leuven vertrekt kan ook in de lokettenhal van station Blankenberge aansluiten, ten laatste om 11.18 uur.
Fervente wandelaars stappen vanuit Blankenberge langs het duinen/wandelpad naar Wenduine. Dit is ongeveer 6 km. Niet-wandelaars kunnen dit traject afleggen met de tram (halte Manitoba).
In Wenduine gaan we eten in de Cafetaria/restaurant van het Wielingen Zwembad (voor eigen rekening, geen vaste menu) en maken we daarna een wandeling over de zeedijk en genieten nog wat van het mooie Wenduine.
Nadien nemen we de tram terug naar Blankenberge, wie wil wandelen, stapt terug langs het duinpad.
In Blankenberge kuieren we nog wat rond op de dijk of shoppen we in de winkelstraatjes.
We verwachten iedereen terug op het perron in het station Blankenberge ten laatste om 17.30 uur. We nemen samen de trein van 17.54 uur met aankomst in Leuven om 19.41 uur.
Ga je op eigen krachten naar huis, geef dan op voorhand een seintje aan de verantwoordelijke, José.

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 16 augustus op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be.

Schrijf tijdig in en laat weten of je al dan niet begeleiding nodig hebt. Vermeld ook waar je aansluit bij de groep en vergeet ook zeker niet je verminderings- of begeleiderskaart voor trein en tram mee te brengen.

José Bruyneel (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0476 65 34 00