Variéténamiddag: poëzie en kleinkunst MAX 24

Lommel, dinsdag 30 januari 2018

VeBeS Limburg en Cultuurcentrum De Adelberg nodigen je uit voor het programma ‘In het spoor van Toon’. Er worden voor ons plaatsen gereserveerd dicht bij het podium. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.
Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu nemen ons mee op hun trein van liedjes en anekdotes, om halt de houden in de kleinkunststationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele anderen, Vlamingen én Nederlanders. Op hun 'eigen wijze' brengen zij onvergetelijke melodieën opnieuw tot leven. Voor de pauze brengen leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar een poëzieprogramma in het teken van de Poëzieweek. Tijdens de pauze is er voor iedereen koffie en taart.
De namiddag begint om 13.30 uur. Wij spreken af aan de ingang van CC De Adelberg, ten laatste om 13.15 uur. Mensen die met het openbaar vervoer komen, kunnen afgehaald worden aan de bushalte Lommel Vreyshorring of aan het station van Lommel. Op beide plaatsen verwachten we je uiterlijk om 13 uur. Vergeet niet ons bij je inschrijving op de hoogte te brengen. Anders kunnen we niet garanderen dat we je zullen opvangen. Deze namiddag eindigt rond 16 uur. Daarna voorzien we, indien nodig, weer begeleiding naar de bushalte en het station. Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 4,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 5,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,00 euro. Derden betalen 1,00 euro extra.

Plaats: Cultuurcentrum De Adelberg, Adelbergpark 1, Lommel

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 19 januari op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘180130’.

Josephina Thomas (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0475 55 91 84

Delen op Google+