An Nelissen en de Gelukmonoloog in den Arenberg (VOLZET)

Antwerpen, zaterdag 20 januari 2018

‘De Gelukmonoloog’ was het voorbije seizoen goed voor ontelbare uitverkochte zalen, evenveel staande ovaties en lovende recensies. Om het af te leren speelt Nelissen nog één keer solo in de Arenberg! Mis uw kans dus niet om dit monument van de vrouwelijke comedy voor de allerlaatste keer aan het werk te zien!

An Nelissen stopt ermee! Ze staat reeds meer dan 45 jaar op de planken, waarvan ondertussen 21 jaar met soloshows. Om al die voorstellingen te spelen, legde ze ongeveer 1 miljoen 676 duizend kilometer af. Om het af te leren, maakt ze nog 1 show. Bij wijze van afscheid aan het leven “on the road”. An wil doen, waar de Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt.

An vroeg aan 100 mannen & vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen antwoordden eenvoudigweg: “Geluk”. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan “eeuwige jeugd”, of aan een goede partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over “het geluk” en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn. (tekst overgenomen uit de programmatie van den Arenberg)

Wij wachten deelnemers op in de inkomhal van den Arenberg tot en met 19.45 uur. Een bestuurslid bezorgt daar je toegangsticket.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 4,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 5,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,00 euro. Derden betalen 1,00 euro extra.

Plaats: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180120’.

Dorothy De Bakker (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 10 11 03

Delen op Google+