Combidag: Bezoek aan Blueberry Fields

Koersel, woensdag 23 mei 2018

Deze combidag brengt ons naar de stad Beringen, meer bepaald maar deelgemeente Koersel. Voor het etentje verwachten we je om 12.00 uur in Restaurant Het Landerhuys, Kampweg 65, te 3582 Koersel.
Op het menu: tomatenroomsoep met balletjes, kippenfilet met champignonroomsaus, een fris slaatje, frietjes en kroketten, en als afsluiter een dame-blanche. Voor al dat lekkers hebben we tijd tot 14.00 uur.
Na de maaltijd zetten we de dag verder met een bezoek aan het blauwbessenbedrijf Blueberry Fields. Daar wacht een gids ons op omstreeks 14.30 uur. Na de rondleiding is er voor de hele groep frisdrank of blauwebessendrank en een ijsje. Het einde van dit bezoek verwachten we omstreeks 17.00 uur.
Blueberry fields is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verbou-wen en (ambachtelijk) verwerken van blauwbessen. Het bedrijf grenst aan het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". Rond de boerderij, tussen de plantages, loopt een uniek ‘bosbessenleerpad’. De ervaren gids leidt ons rond en geeft een hoop informatie over de wereld van blauwbessen.
Bij de prijs inbegrepen: het warm middagmaal, de rondleiding, het drankje en het ijsje bij Blueberry Fields.
Wat je in Het Landerhuys drinkt moet je ter plaatse betalen. Gezien de lengte van de rondleiding raden we aan om niet deel te nemen als je niet goed te been bent. Draag tijdens de wandeling bij voorkeur wandelschoenen. Deze activiteit is rolstoelvriendelijk. Wil je met het openbaar vervoer komen? Laat het ons weten. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 20,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 25,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 15,00 euro. Derden betalen 5,00 euro extra.

Plaats: Restaurant Het Landerhuys, Kampweg 65, Koersel

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 11 mei op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘180523’.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30

Delen op Google+