Infonamiddag gehoorverlies: heb ik het goed gezien of gehoord?

Hasselt, donderdag 14 december 2017

Niet alleen ouderen hebben vaak last van gehoorverlies, maar binnen de groep van blinde en slechtziende mensen is er een groot aantal jongeren die ook te kampen hebben met gehoorproblemen.
VeBeS Limburg wil iedereen die deze problemen ondervindt, of interesse heeft in deze bijkomende problematiek, uitnodigen op een info-namiddag in het vlaamsoogpunt te Hasselt. We starten om 13.30 uur. Het einde is voorzien om 15.30 uur.
Audionova is een leverancier van hoorapparaten en bijkomende hulpmiddelen, waarmee onze Dienstverlening regelmatig contacten heeft. Zij zullen eerst een algemene uiteenzetting geven over het hoe en wat betreffende gehoorproblemen en apparaten.
Zo kan bijvoorbeeld via hun hulpmiddelen de televisie of je GSM aangesloten worden op een gehoorapparaat. Na een pauze met een warm of fris drankje en een kleine versnapering, is er mogelijkheid om individuele vragen te stellen. Je vragen geef je best van tevoren door via limburg@vebes.be">limburg@vebes.be of 0478 96 18 42.
Bij de prijs inbegrepen is een fris of warm drankje en een kleine versnapering.
Als je begeleiding nodig hebt vanaf het station, geef ons dan van tevoren een seintje.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 5,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 6,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 3,75 euro. Derden betalen 1,25 euro extra.

Plaats: vlaamsoogpunt Hasselt, Kuringersteenweg 27, Hasselt

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 6 december op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘171214’.

Bestuur Limburg

Delen op Google+