Infonamiddag kleine hulpmiddelen Overpelt

Overpelt, woensdag 31 januari 2018

Misschien ben je niet op de hoogte van wat er zoal bestaat aan hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Nochtans kunnen deze hulpmiddelen erg bijdragen tot een grotere zelfstandigheid en onafhankelijkheid op allerlei gebied in het dagelijks leven.
Daarom willen wij je laten kennismaken met een aantal hulpmiddelen uit onze Hulpmiddelendienst. Dat kan zowel in het vlaamsoogpunt Hasselt (op 29 januari) als in het vlaamsoogpunt Overpelt (op 31 januari). Je bent telkens welkom vanaf 13.30 uur. Het duurt tot 16.30 uur. Laura Logiudice van de Dienstverlening zal je uitgebreid informeren. Eerst geeft ze een algemene uiteenzetting. Dan is er een pauze met koffie en taart, inbegrepen in de deelnameprijs. Daarna kun je Laura persoonlijk informatie vragen over hulpmiddelen die jou interesseren.
Om organisatorische redenen vragen wij je om vooraf in te schrijven en ons bij je inschrijving te melden aan welke infonamiddag je deelneemt, alsook het aantal personen. Heb je graag begeleiding vanaf het station van Hasselt naar het vlaamsoogpunt (Kuringersteenweg 27), geef dan vooraf een seintje. Wil je met het openbaar vervoer naar het vlaamsoogpunt Overpelt (Meerveldstraat 5) komen en woon je niet langs het traject van bus 18a, dan kunnen we opvang regelen aan het station van Neerpelt, mits we dat vooraf weten. Je begeleiden vanaf de bushalte Lindel-Kerk kan ook als je dat vooraf doorgeeft. Deze activiteit is op beide locaties rolstoeltoegankelijk. Laat deze kans niet voorbijgaan !

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 8,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 10,00 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 6,00 euro. Derden betalen 2,00 euro extra.

Plaats: vlaamsoogpunt, Meerveldstraat 5, Overpelt

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 24 januari op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE05 8538 8722 4575 van VeBeS Limburg met vermelding ‘180131’.

Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummer: 0473 50 33 30

Delen op Google+