Toneelvoorstelling 'En waar een ster bleef stille staan' met AD

Turnhout, vrijdag 22 december 2017

Deze surrealistische en volkse kerstproductie is gebaseerd op de beroemde Driekoningentriptiek van de Vlaamse schrijver Felix Timmermans.
Het overbekende ‘En waar een ster bleef stille staan’ gaat over visser Pitjevogel, schaapsherder Suskewiet en zwerver Schrobbebeek. Verkleed als Drie Koningen trekken ze door het winterland om geld op te halen voor een zuippartij. Ze passeren een krakkemikkige caravan waar net een jonge vrouw is bevallen. Geschokt door haar armoede geven ze haar al hun geld. Eenmaal in het café komen ze bij zinnen: was het een vlaag van verstandsverbijstering? Of hebben ze de Heilige Familie gezien? En heeft de gift hen beter en gelukkiger gemaakt? (Tekst overgenomen uit de programmatie van de Warande)
Deze Kerstvoorstelling wordt voorzien van Audiodescriptie. Afspraak om 19.15 uur in de hal van de Warande, daarna vertrekken we naar de Kuub om daar de oortjes te testen en stellen de acteurs zich voor.

Leden en kinderen betalen 20,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: Zaal 'De Kuub', Warandestraat 42, Turnhout

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 11 december bij Bart op 0478 74 78 80 of via e-mail wynants.bart@gmail.com. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘171222’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80

Delen op Google+