Open vergadering

Kessel-Lo (Leuven), dinsdag 15 mei 2018

Half mei is een mooi moment om al eens terug te blikken op wat we dit jaar aan activiteiten in onze regio reeds aanboden. Het is vooral ook een goede timing om de tweede helft van dit jaar mee onder de loep te leggen. Elkeen die met zijn regio bekommerd is is zeer welkom.
We gaan samen overlopen wat jouw vragen of bedenkingen zijn voor nu of later op het jaar. En neen, we beperken ons niet tot 2018. Je mag gerust mee denken aan de toekomst op langere termijn. We zitten die dag vanaf 16 uur (zie ook Tibsz mei-juni) met het bestuur klaar met een open blik. Kom maar vertellen hoe jij het allemaal ziet of zou willen zien. Geef vooraf wel een seintje om welk uur je kan komen. Deze doorlopende open vergadering gaat door in het vlaamsoogpunt. We spreken via mail of telefoon af als je begeleiding nodig hebt vanaf het station of elders. We voorzien ook broodjes voor tussendoor.
Inschrijven kan bij Doreth Swinnen: doreth@proximus.be of tel. 016 50 08 26.

Plaats: vlaamsoogpunt Leuven, E. Solvaystraat 77, Kessel-Lo (Leuven)

Ben je deze dag verhinderd en wil je toch wel je mening geven, mail of bel ons en we nemen je ideeën mee naar de vergadering.

Bestuur Oost-Vlaams-Brabant
SOS-nummer: 0476 65 34 00

Delen op Google+