Lentefeest in de Halve Maan

Diest, zaterdag 14 april 2018

Gelukkig liggen de donkere, natte en koude dagen van de winter alweer achter ons. De lente komt er aan en dus wordt het ook weer tijd voor een ledenbijeenkomst. Net als vorig jaar trekken wij even uit Leuven weg voor onze bijeenkomst in het voorjaar. Wij zoeken de natuur en het water op. Dit jaar houden wij onze samenkomst in Diest. Wij trekken op zaterdag 14 april naar restaurant De Badmeester, gelegen aan De Halve Maan. Dit is een prachtig provinciedomein met heel wat mogelijkheden om te wandelen, natuur- en onspanningsmogelijkheden. Wij genieten ’s middags van een driegangen menu met hoofdgerechtenbuffet: stoofpotje van runds met Herkenrode Noctis, gemengde seizoenssalade en frietjes of een vegetarische pasta, Limburgs seizoensdessert en nog een tasje koffie. De overige dranken zijn te vinden in de zelfbediening en daar af te rekenen.
Wij hebben de hele namiddag een gereserveerd zaaltje voor onze groep ter beschikking. Terwijl sommigen er nog nagenieten van het eten en de rust kunnen de anderen een wandeling maken in de buurt van het domein. We maken er samen een gezellige dag van die wij afronden rond 17 uur zodat iedereen nog op tijd thuis geraakt.
De verplaatsing van en naar Diest kan in groep gebeuren vanuit Leuven station. Je kunt ook rechtstreeks naar De Badmeester komen, afspraak vanaf 12.15 uur. Er is parkeergelegenheid aan het provinciedomein voor de mensen die met de wagen komen.

Programma:
11.15 uur: verzamelen in station Leuven in de lokettenhal
11.32 uur: vertrek bus 370 richting Diest met afstap aan halte Diest Stadion rond 12.25 uur (dit is vlak bij De Badmeester waar vanaf 12.30 de maaltijd klaar staat)
12.30 uur: middagmaal.
14.30 uur: wandeling voor de liefhebbers.
17.00 uur: einde
17.34 uur: bus terug richting Leuven met aankomst in Leuven aan het station rond 18.30 uur

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 22,00 euro. Kinderen betalen 11,00 euro.

Plaats: Provinciaal Domein De Halve Maan, Brasserie De Badmeester, Diest

Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 6 april op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘180414’.

Gelieve bij je inschrijving duidelijk te vermelden of je het stoofpotje kiest of de vegetarische pasta. Laat ons ook weten of je met de groep meereist vanuit Leuven, in Diest aan het station wenst opgevangen te worden of rechtstreeks naar De Badmeester komt.

Bestuur Oost-Vlaams-Brabant
SOS-nummer: 0476 65 34 00

Delen op Google+