30 jaar Clouseau in de Roma

Borgerhout (Antwerpen), donderdag 08 februari 2018

We schrijven 1987. Het jaar dat jullie VeBeS medewerker 10 jaar is en plots de grootste Vlaamse muziekgroep ooit leert kennen. Clouseau brengt met 'Brandweer' zijn eerste single uit omdat ze datzelfde jaar Marktrock in Leuven mogen openen. Hiermee starten ze, zonder het zelf te beseffen, het grootste succesverhaal op vlak van muziek in Vlaanderen. Na 2 jaar moeizaam starten, breken ze bij het grote publiek door dankzij hun singles 'Anne' en 'Daar Gaat Ze'. Hun debuutplaat 'Hoezo' verkoopt als zoete broodjes. Ook Nederland sluit de vijfkoppige band in de armen en de groep neemt zelfs deel aan het Eurosongfestival in Rome. De 'Clouseaumania' wordt ondersteund door horden gillende fans. Sindsdien bleven ze keihard werken aan hun repertoire in diverse samenstellingen. Vandaag mogen ze trots zijn op hun meer dan 100 Sportpaleis-shows, twaalf Nederlandstalige tópplaten en een haast eindeloze stroom hits.

In de Roma blikt de groep terug op hun ongelofelijk sprookje. Het wordt een intieme, verrassende theatertournee om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs. Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting: met slechts twee extra muzikanten op de scène zal het elke keer ook muzikaal een zéér uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits worden. Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door zullen Koen & Kris Wauters anekdotes en weetjes delen met hun publiek.

Wij spreken af aan de ingang van de Roma om ten laatste 19.15 uur. De 'Clouseaumania' zal beginnen om 20 uur.

Kinderen, leden en hun eerste begeleider betalen elk 26,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 32,50 euro. Begeleiders door ons aangesproken, betalen 19,50 euro. Derden betalen 6,50 euro extra.

Plaats: Concertzaal de Roma, Turnhoutsebaan , Borgerhout (Antwerpen)

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 30 november bij Lesley op 0486 84 48 87 of via e-mail lesdeceulaer@telenet.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180208’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87

Delen op Google+