Abdijweekend in Averbode (regio Oost-Vlaams-Brabant en Limburg)

Averbode, vrijdag 23 maart 2018

Op vraag van een aantal leden organiseren we een abdijweekend in Averbode van 23 tot 25 maart. Het weekend start op vrijdagavond (16 uur) tot en met zondagmiddag (na het middagmaal). Er kunnen een 20-tal personen deelnemen.
Er is geen verplichting om aan alle activiteiten deel te nemen. Het belooft in ieder geval een boeiend weekend te worden waarbij we echt mee opgenomen worden in het leven van de broeders Norbertijnen.
We vragen dat iedereen een begeleider meebrengt. Lukt dit niet, dan vraag je een begeleider bij je inschrijving.
We maken ter plaatse enkele afspraken i.v.m. afwas en opruim.
We rijden met eigen wagens naar de abdij, laat weten of je al dan niet vervoer nodig hebt. Het zou tof zijn als chauffeurs laten weten of ze extra plaatsen vrij hebben.
Een inschrijvingsformulier en het inhoudelijke blok (gebeden, diensten en ontspanning) worden je ten laatste begin maart doorgezonden.
Vragen in verband met dieet of allergieën kunnen vermeld worden op het inschrijvingsformulier.

Inschrijven kan vanaf 2 januari. De volgorde van betaling bepaalt je inschrijvingsplaats.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 130,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 162,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 97,50 euro. Derden betalen 32,50 euro extra.

Plaats: Abdij van Averbode, Abdijstraat 1, Averbode

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 14 februari op 016 66 00 60 of via e-mail brabant-brussel@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE80 8538 8722 4777 van VeBeS Oost-Vlaams-Brabant met vermelding ‘180323’.

Bij de prijs inbegrepen zijn de logies, de maaltijden en lakens. Handdoeken en toiletgerief breng je zelf mee.


Groeten vanwege de pastorale werkgroep Oost-Vlaams Brabant.

Bestuur Oost-Vlaams-Brabant

Delen op Google+